zaterdag 20 december 2014

de Studie

Malencia Vale heeft de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. Hoewel haar klasgenoten leven in een gelukzalige roes omdat hun herinneringen aan de gruwelen van de Test zijn gewist, knaagt aan Cia een onzekerheid over de toekomst. Wat is er waar van het verhaal dat ze zichzelf hoorde vertellen op de Transit Communicator? Achterdochtig geworden, probeert Cia meer informatie te verzamelen over de universiteit, het Test-comité en haar medeleerlingen.  Ze is vastbesloten de waarheid te ontdekken.  Zelfs als ze daarmee haar vrienden én familie mogelijk in gevaar brengt. Langzaam vervagen haar eigen grenzen op zoek naar de waarheid, want falen is geen optie 

Aanrader? 'de Studie' is het tweede deel in de 'Test'-trilogie. Net als deel 1 is ook dit boek een boek vol actie, spanning en avontuur. Hoewel je na het lezen van de titel misschien (net als bij deel 1) een verhaal verwacht over doodbrave studenten, is dat ook deze keer niet echt waar het verhaal over gaat...  Malencia (Cia) is géén doodbrave student. :-) In het verhaal worden moorden gepleegd, mensen verwond, en kan niemand de andere studenten vertrouwen... Mijn mening: zeker een aanrader!

P. S. Zoals je ziet zijn de afbeeldingen op mijn blog nog steeds niet zichtbaar, maar ik hoop dat dat je niet tegenhoudt om te (blijven) kijken op mijn blog. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten