donderdag 27 augustus 2015

Love tri@ngle: Liedjes voor Luna

In Love tri@ngle werd Luna stapelverliefd op Angel, haar internetdate, en hij op haar. Toch kan ze Alex maar niet vergeten, de knappe schrijver die ze diezelfde middag ontmoette. Nu krijgt Luna het nog lastiger: ook klasgenoot Mario blijkt verliefd op haar. Ondertussen kan de beroemde zangeres Katia de journalist Angel maar niet uit haar hoofd zetten. Op Luna's surpriseparty zijn Angel, Alex én Mario er. Zal Luna haar keuze kunnen maken? En wat doet Katia ineens op haar feest? (Bol.com)

Aanrader? Na het lezen van 'Love Tri@ngle', een leuk boek over Luna, een zeventienjarig verliefd meisje, kreeg ik veel zin op ook deel twee te gaan lezen, 'Liedjes voor Luna'. Deze vakantie heb ik echter een groot deel van mijn tijd aan andere dingen, o.a. muziek, gespendeerd, waardoor dit bericht er ietsje later dan gepland verschenen is. Maar... Hier is het dan toch! 
Luna, een zeventienjarig meisje, ontmoette een tijdje geleden Angel, een popjournalist die ze via internet leerde kennen. Ze werd op slag stapelverliefd. Maar Luna ontmoette diezelfde dag ook Alex, een charmante, saxofoonspelende schrijver. Samen met hem beleefde Luna een aantal heerlijke dagen. En ze zou liegen als ze zou ontkennen dat ze ook voor deze knappe jongeman gevoelens die verder dan gewone vriendschap gaan begint te krijgen. Toch probeert Luna hem uit haar hoofd te krijgen. Ze negeert zijn berichtjes en telefoontjes, probeert niet met hem af te spreken en dat alles omdat ze vind dat haar hart aan Angel behoort. Angel vermoedt niet dat Luna  aan iemand anders denkt. Hij zit namelijk zelf ook met iemand anders in zijn hoofd. Katia, de meest  populaire zangeres van het moment. Nadat Angel Katia mocht interviewen voor het muziektijdschrift waarvoor hij werkt, blijft ze hem berichtjes sturen en bellen. Ze wil graag met hem afspreken, vraagt hem mee naar haar fotoshoots en nodigt hem uit voor etentjes. Wanneer ze op een dag een auto-ongeval krijgt, blijft Angel een hele nacht bij haar in het ziekenhuis. Wat daar gebeurde riep nog meer vragen op in Angels hoofd. Katia dacht namelijk dat hij sliep, terwijl hij dat niet deed. Zo zag -en voelde- Angel hoe zij naar hem toe kwam en zacht een kus op zijn lippen gaf. De gevoelens van Katia gaan dus veel verder dan enkel vriendschap. Angel en Luna zitten dus allebei met een ander in hun hoofd, en dat terwijl ze zichzelf steeds voorhouden dat Luna/Angel echt wel de ware is voor hen. Als klap op de vuurpijl ontdekt Luna ook nog eens dat ook Mario, een vriend uit haar klas, ook verliefd op haar is. Voor Luna's zeventiende verjaardag organiseren haar beste vriendinnen een verrassingsfeestje. Angel is natuurlijk ook uitgenodigd. Ook Alex komt, en Mario is ook aanwezig. Angel heeft een geweldige verrassing voor Luna, Alex brengt een zelfgeschreven lied en Mario geeft haar een superlief cadeautje. Luna voelt zich verward. Ze zijn allemaal zo lief, zo charmant en zo verliefd. Wie moet ze nu kiezen? Moet ze eigenlijk wel iemand kiezen, of blijft ze liever alleen? 
'Liedjes voor Luna' vond ik net als deel 1 een leuk boek. Het las vlot, wat voor mij heel belangrijk is. Beide boeken zijn erg leuke boeken, toch behoren ze niet tot mijn favorieten. Deel twee vond ik eerlijk gezegd ook wat minder dan deel 1, maar het lag er niet zo ver van :-). Allebei aanraders, maar niet de meest fantastische boeken die ik ooit las... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten