zaterdag 24 mei 2014

Geheim sacrament

Mooi, begaafd en de oudste zoon in een adellijke Navoraanse familie, ziet de toekomst voor Gabriël er rooskleurig uit. Maar gedreven door dromen en een geheim schuldgevoel, besluit hij eer en geld te laten voor wat het is en genezer te worden. Hij wordt uitverkoren om te studeren op de Citadel, waar de bekendste genezers van het keizerrijk lesgeven. Gabriëls schoonheid en zijn gave als droomuitlegger trekken al gauw de aandacht van de keizerin, en hij wordt meegesleurd in een wereld van paleisintriges. Een gevaarlijke wereld.
Overdag verzorgt hij zieken en stervenden, 's nachts wordt hij geplaagd door een verschrikkelijke jeugdherinnering. Wie zijn de verachte Shinali en waarom voelt hij zich met hen verbonden? Wanneer hij verliefd wordt op een Shinali vrouw en door de keizerin ter dood veroordeeld wordt wegens hoogverraad, wordt van hem alle moed gevraagd om zijn lotsbestemming onder ogen te zien.

Aanrader? Eindelijk heb ik weer eens een boek uitgelezen!
Dit boek heet "Geheim sacrament" en is geschreven door Sherryl Jordan. Het is een heel leuk boek, en ik vind het ook echt een aanrader! In het begin vond ik het wat minder leuk, maar na even door te bijten, werd het steeds leuker. Zeker een aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten